skip to Main Content
+36 30 594 0700 info@oldlakesup.hu Tata, Tópart sétány 13.
A Fanatic márka

SUP felszerelésünket a világ egyik legnagyobb prémium kategóriás SUP, szörf és windsurf gyártója, a Fanatic biztosítja. A márka 1981-ben jött létre és mára a világ egyik vezető vízisport márkájává nőtte ki magát. Deszkáik gyártásakor a világon elérhető legjobb technológiákat alkalmazzák, ráadásul náluk a minőség lenyűgöző dizájnnal is párosul.  A lenti videó tökéletesen átadja a Fanatic SUP életérzést, melyet nálunk is átélhettek. Flottánkban, melyet folyamatosan bővítünk, mindenki megtalálja a számára ideális deszkát!

Túra deszkák

Gyorsaság és stabilitás jellemzi ezeket az áramvonalas felfújható deszkákat. A gyakorlottabbak jellemzően jobban kedvelik az ilyen típusú deszkákat, mert jobban lehet velük haladni. Evezés közben sem kell annyiszor oldalt váltani, mert sokkal könnyebben tartják az irányt, mint a kerek orrú társaik, így kevésbé fárasztó az evezés. Hátrányuk, hogy kevésbé fordulékonyak.

Ray Air Premium: A márka legjobb minőségű túra deszkája. Dupla rétegű kivitelezés, igazi elnyűhetetlen örök darab. A menetstabilitása és teherbírása egészen páratlan. Kétféle méret is van belőle: 11’6″ és 12’6″. Ha túra deszkát kell választani, számunkra ez a csúcs!

Ray Air Touring: A Ray Air Premium gazdaságosabb verziója, megerősített egyrétegű kivitelben. Könnyebb, ugyanakkor nagyon gyors és stabil deszka. Szintén kétféle méret van belőle: 11’6″ és 12’6″.

Diamond Air Touring: A nők kedvence, érthető okokból. Egyszerűen ellenállhatatlanul gyönyörű, ráadásul stabil és gyors is! Mondhatni Instára termett. Allround (kerek orrú) verziója is van.

Pure Air Touring: Nagyon szép, letisztult dizájn, egyrétegű kivitelezés. Martin használ egyet ami már egy szezont lehúzott a kölcsönzőben, egy szezont vele és most a harmadik szezonját fogja kezdeni nálunk. Szóval attól, hogy egy deszka egyrétegű, még lehet minőségi. A Pure rá a bizonyíték!

Falcon Air Race: Verseny kategóriába sorolják, de nekünk ez lett a Ray Premium mellett a kedvenc deszkánk túrázáshoz is. Meglepően stabil, villámgyors deszka amivel garantáltan ki lehet tűnni a tömegből!

Rapid Air Touring: Ultrabrutál vadvízre termett monstrum. 10 centis jeget is törtünk a 2018-as verzióval és karcolás nélkül megúszta. Rendeltünk belőle kettőt, hátha beteljesülnek a szlovéniai vadvízi SUP-os álmaink. De persze a színe miatt nagyon illik az Öreg-tóra.

Allround deszkák

Minden körülményben bevethető, szuper stabil deszkák. Nagyon fordulékonyak, de nem olyan gyorsak, mint a túra társaik. Kisebb hullámokon való szörfözéshez és jógához is használhatóak. Kezdőknek általában ezeket javasoljuk, nagyon sokféle méret van belőlük. Amikor viharos szél fúj, minket biztos egy ilyenen látsz siklani!

Fly Air Premium: Elég, ha annyit írok: nekem (Tamara) ez az örök kedvenc deszkám. Ez a deszka egyszerűen fantasztikus. Nehéz körülmények között különösen imádom, hogy brutálisan merev és még nagy hullámokban sem érzem, hogy bemozogna a test. Élmény vele rodeózni. Mintha nem is felfújható lenne. A vastagsága is éppen ideális. Azt hiszem ez mindent elmond. 4 méretben kapható.

Fly Air: Általános használatra illetve kezdőknek tökéletes deszka, megerősített egyrétegű kivitelben. Szintén 4 méretben kapható, csodálatos kék színekben pompázik.

Fly Air Fit: A fitnesz rajongók kedvence, gyakorlatilag az egész felület csúszásmentes bevonattal rendelkezik és számos kapaszkodó és csatlakozó segíti a minél változatosabb testmozgást. Ugyanakkor laza evezésekhez is ideális partner. 11’0″ x 35″ méretben kapható.

Diamond Air: A nők másik kedvence, a türkiz színekben pompázó Diamond kollekció kerekorrú darabja. 2019-ben a 9’8″-as mellett már 10’4″-es méretben is elérhető!

 

 

Back To Top