skip to Main Content
+36 30 594 0700 info@oldlakesup.hu Tata, Tópart sétány 13.

SUP - feltöltődés testnek és léleknek

Kapcsolódj ki egy csodálatos környezetben és töltődj fel egy igazán különleges és sokoldalú vízisport által!

Stresszes a munka, szürkék a hétköznapok? Szakadj ki a mókuskerékből és töltsd a szabadidőd egy olyan sporttal, ami a tested mellett a lelked is feltölti, az ország egyik legszebb városában, csodálatos tavak és mesés dombok által körülvéve…

Mi a SUP?

A SUP a Stand Up Paddle, magyarul állószörf vagy állva evezés rövid elnevezése. Lényege, hogy egy nagyméretű szörfdeszkán állva evezővel hajtjuk magunkat. Ez a bárki által néhány perc alatt elsajátítható mozgásforma mára a világ leggyorsabban népszerűsödő vízisportjává nőtte ki magát.

Miért jó ez nekem?

A SUP-nak ezer arca van és kortól függetlenül mindenki megtalálhatja az edzettségének és kedvének megfelelő stílust. Laza túrákra és intenzív edzésekre egyaránt alkalmas. Az alapok mindeössze néhány perc alatt elsajátíthatóak. Végezhetjük szélcsendben, enyhe és erős szélben, kicsi és nagy hullámokon, tavakon, folyókon. Segítségével eddig soha nem látott helyeket és természeti csodákat fedezhetünk fel. Jógázhatunk, piknikezhetünk is rajta. Szuper időtöltés családtagjainkkal és barátainkkal, sőt akár kutyánkkal is, de ha magányra vágyunk, abban is tökéletes partner. A SUP mindig azt nyújtja, amire éppen szükséged van: csendestárs, vízijármű, játszótér, edzőterem, terapeuta, napozóágy. Fedezd fel Te is ennek a nagyszerű vízisportnak az örömeit!

Mi kell hozzá?

Főleg elszántság és nyitottság az újdonságokra. Az alapokat kortól függetlenül szinte bárki néhány perc alatt elsajátíthatja. Kölcsönzőnkben a 6 éves gyerekektől a 80 éves nagymamáig minden korosztály megfordult már és eddig kivétel nélkül mindenkinek sikerült állva eveznie. Előképzettség és evezős múlt egyáltalán nem szükséges a SUP megtanulásához, viszont úszni tudni kell! Többféle méretű és formájú deszkánk van, így nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő típust. Természetesen ebben mi minden segítséget megadunk! Csak és kizárólag prémium kategóriás Fanatic felszereléssel dolgozunk. Ingyenesen elmagyarázzuk neked a SUP alapjait, hogy magabiztosan és kétségek nélkül szállhass vízre!

Egy videóban minden, amit a SUP-ról elsőre tudni érdemes:

Téged is vár a vizek városa!

Egy hely, ahol az épített és a természeti környezet tökéletes harmóniában van egymással...

Tata az ország egyik leggyönyörűbb, legtermészetközelibb városa. Az egyik legélhetőbb magyar városnak titulált hely bővelkedik a nevezetességekben és izgalmas programokban. Az Öreg-tó az ország egyik legszebb, legkülönlegesebb tava. Nálunk új szemszögből csodálhatod meg a Tatai várat és felfedezheted az ország legrégebbi mesterséges halastavának eldugott, vadregényes tájait.

Egy hely, ahol a legszebb naplementéket láthatod...

A naplementék mindig gyönyörűek, de az Öreg-tóról nézve valami egészen elképesztő érzés keríti hatalmába az embert. Ahogy a lemenő nap sugarai beragyogják a Tatai várat és megcsillannak az Öreg-tó vizén, majd körvonalazódik a tavat körülvevő épületek, a gimnázium és a templom sziluettje, egészen lenyűgöző és páratlan látvány, egy életre szóló és felejtetetlen élmény bárki számára.

Miért az Old Lake SUP?

Egyedülálló minőséget képviselünk SUP bérbeadás terén
Több éves tapasztalattal rendelkezünk
Prémium kategóriás Fanatic felszereléssel dolgozunk
Odafigyelünk a részletekre
Ingyenesen megtanítjuk bárkinek a SUP alapjait
Imádjuk a munkánkat
Nekünk az a fontos, hogy te jól érezd magad
Eddig nem látott szemszögből fedezheted fel az Öreg-tavat
Az Öreg-tó legszebb partszakaszán van a bázisunk
Hozzánk elhozhatod a kutyádat is – nekünk is van
Imádjuk a munkánkat!
Szolgáltatásaink
Kölcsönzés

Teljes SUP felszerelést biztosítunk minden bérlőnknek: SUP deszka, evező, mentőmellény, szörfpóráz. A választott csomagtól függően vízálló telefontokot, vízálló órát is adunk, valamint igény szerint fényképeket is készítünk. A SUP bérlés előfeltétele a bérleti szerződés aláírása.

Oktatás

Ingyenesen megismertetjük veled a SUP alapjait, hogy magabiztosan és biztonsággal szállhass a vízre: felszerelés, evező beállítása, vízreszállás, evezéstechnika, testtartás, irányváltoztatások, vízbe esés és visszajutás a deszkára, az időjárás változásaihoz való alkalmazkodás, leszállás a deszkáról.

Túrák

Rendszeresen induló szervezett SUP túráink páratlan szemszögből mutatják be az Öreg-tavat a résztvevőknek. Minden túra rövid SUP oktatással indul, tehát azok is nyugodtan jelentkezhetnek, akik még soha nem álltak a deszkán. Tókerülő és minitúrákat is szoktunk szervezni.

Csapatépítők

A SUP csapatban a legjobb! Ha az állószörföt választjátok akkor elmondhatjátok, hogy ha nem is egy hajóban, de egy SUP deszkán eveztek, ami valljuk be sokkal menőbb. Céges csapatépítők, családi rendezvények, szülinapok, névnapok, leány- és legénybúcsúk, osztálytalálkozók, randi… bármelyik alkalomra szuper program!

SUP jóga

Add át magad a víznek és kerülj egyensúlyba mind testben mind lélekben rendszeres SUP jóga óráinkon. A SUP jóga világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem ok nélkül. Számos jótékony hatása van és sok szempontból többet is nyújt, mint az egyszerű jóga! Lebegjetek velünk az ország egyik legszebb taván!

SUP dog

Evezni mindig jó, de a legjobb barátod társaságában a legjobb. Segítünk hozzászoktatni a kutyusodat a deszkához, hogy együtt élvezhessétek az Öreg-tó hullámait és a varázslatos tatai környezetet. A haladók egyszerre több kutyával is megpróbálhatják! Mottónk: együtt mindenhová -az Öreg-tó közepére is!

Mások is imádták!

★★★★★

Kedves személyzet, gyors válaszadás, minőségi deszkák.

Fantasztikus élmények a SUP deszkán, a csodaszép Öreg-tavon! Kikapcsol, és feltölt... és örök élmény marad!

Nagyon jó döntés volt itt kipróbálni először a SUP-ot. Kedvesek, segítőkészek, minden fontosat elmagyaráztak, de utána hagyták, hogy egyedül boldoguljunk. ? Örömmel fogadták a kutyákat is, nemcsak névleg kutyabarátok, hanem ténylegesen és még fotókat is csináltak rólunk, amikor kértük. Fantasztikus élmény volt!

Elragadó, szuper csapat. Vidám hangulat. Pompás helyszín. Nagyon köszönjük az élményt!
Menjen mindenki!

Kedves hely, nagyon barátságos és kedves személyzet, varázslatos naplementék. Ne hagyd ki 🙂

Profi és kedves személyzet és tökéletes helyszín a tatai tónál és jó áron. Mi kell még pár órára a tavon?

Szuper hely, kutyabarát, imádtuk!!!! 🙂 mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙂

A deszkák kezdőknek is tökéletesek!
SUPer volt a túra, csodás a környezet, minden, ami a kikapcsolódáshoz kell megvan!
Biztosan megyünk még!

SUPer hely, SUPer 5let, SUPer oktató, SUPer deszka, SUPer környezet.
Van még kérdés?
Ki kell próbálni!

Higgy a szemednek...

Gyakori kérdések

Még soha nem próbáltam az állva evezést, vannak a SUP használatának előfeltételei?

Kortól függetlenül bárki, aki tud úszni végezheti ezt a sportot.

Mekkora az esélye annak, hogy beleesek a vízbe?

Az alapok elsajátítása után minimális a vízbe esés valószínűsége, ráadásul deszkáink szuper stabilak amely megkönnyíti az egyensúlyozást. Javasoljuk, hogy csak akkor álljatok fel a deszkán, ha már elég mély alattatok a víz, nehogy megüssétek magatokat egy esetleges leeséskor.

A kölcsönzéshez kell előre időpontot foglalni?

Egyáltalán nem szükséges, de lehet. Ha az összes deszka foglalt, előfordulhat, hogy picit várni kell, így ha biztosra akarsz menni, nyugodtan keress minket!

Milyen viselet kell az állószörfözéshez?

Meleg időben elég egy fürdőruha, de a fényvédelemre fokozottan oda kell figyelni. Erős napsütésben jó szolgálatot tesz egy vékony, fényvédős lycra felső és természetesen napszemüveg. (Nem árt, ha a napszemüveg lebeg a vízen és nem süllyed el, ha beleesik.) A gyakorlottak akár utcai ruhában is végezhetik. Hideg időben neoprén ruha viselése javasolt.

Mezítláb vagy papucsban/cipőben evezzek?

Rád van bízva, mi a mezítlábas SUP-ozás hívei vagyunk, de ha Te már rutinos vagy és úgy érzed, kényelmesebb cipőben, nyugodtan viselheted. A papucsot nem javasoljuk!

Van olyan deszka, amin több ember is elfér?

Igen, egyes deszkáinkon akár egyszerre két felnőtt is kényelmesen elfér, sőt a kutyádat is nyugodtan magaddal viheted.

Van mosdó és öltöző?

Igen, a Pikantó mosdóját nyugodtan használhatjátok.

Ki tud vigyázni az értékeimre az evezésem alatt?

Nyugodtan nálunk hagyhatod táskádat, igény esetén el is tudjuk zárni.

Back To Top