skip to Main Content
+36 30 594 0700 info@oldlakesup.hu Tata, Tópart sétány 13.
Amiről neked kell gondoskodni
Elszántság

Ha elhiszed, hogy menni fog, akkor már félúton jársz a siker felé! A SUP-ot bárki gond nélkül elsajátítja, aki átlagos egyensúlyérzékkel rendelkezik.

Úszni tudás

Hiába a mentőmellény, aki nem tud úszni, annak nem adhatunk bérbe felszerelést. A kölcsönzés előfeltétele egy bérleti szerződés aláírása, melyben igazolod, hogy tudsz úszni. Első a biztonság!

Személyazonosító okirat

A bérleti szerződés kitöltéséhez szükség van egy személyazonosító okiratodra. Ez lehet személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél.

Ruházat

Meleg időben elég egy fürdőruha, de a fényvédelemre fokozottan oda kell figyelni. Erős napsütésben jó szolgálatot tesz egy vékony, fényvédős lycra felső. A gyakorlottak akár utcai ruhában is végezhetik. Hideg időben drysuit vagy neoprén ruha viselése javasolt.

Innivaló és könnyű nasi

Különösen nagy melegben, de jobb, ha inkább minden esetben visztek magatokkal innivalót. A deszkán tudjátok rögzíteni, mert van csomagtartó. Szintén jól jöhet egy kis harapnivaló: gyümölcs vagy valamilyen energiaszelet.

Egyebek

Ami még jól jöhet a vízen: vízálló telefontok a telefonoddal, vízálló táska, zsebkendő, vízálló óra, napszemüveg (legyen lebegő vagy pántos, különben elmerül),  és szúnyogriasztó.

Amit mi biztosítunk a számodra
Deszka

Különböző méretű és fajtájú túra és allround deszkáink vannak. A kölcsönzőben segítünk neked kiválasztani az igényeidnek és testi adottságaidnak legmegfelelőbb deszkát.

Evező

A felszerelés része az állítható magasságú 2 vagy 3 részes evező. Kölcsönzőnkben alumínium vagy 15%-os carbon szárú Fanatic evezőt biztosítunk az evezésedhez.

Mentőmellény

Bármilyen jó úszó vagy, a mentőmellény használata fontos, ezt a bérleti szerződésben is feltüntettük. Mindenkinek igyekszünk méretben pontosan rá illő mellényt biztosítani!

Szörfpóráz

Ha egy kicsit is fúj a szél, mindenképp adunk neked egy szörfpórázt (leash). Erre azért van szükség, hogy ha véletlenül leesel a deszkáról (ami a legjobbakkal is megesik) ne sodorja el a deszkát a közeledből a víz.

Vízálló telefontok és vízálló óra

Biztonsági okokból is jó, ha van nálatok telefon evezés közben, de tudjuk, hogy a legtöbben szeretitek megörökíteni az örömteli pillanatokat, így igény esetén tudunk nektek vízálló telefontokot adni, az idő mérésére pedig vízálló órát is tudunk biztosítani.

Ingyenes alapoktatás

Ingyenesen megismertetjük veled az állva evezés alapjait, hogy magabiztosan és biztonsággal szállhass a vízre. Ebbe beletartozik a haladás, kanyarodás, borulás és az alapvető biztonsági szabályok.

Back To Top