skip to Main Content
+36 30 594 0700 info@oldlakesup.hu Tata, Tópart sétány 13.

Az egészséges életmód mindig is meghatározó volt számomra. 2009-ben diplomáztam a PTE TTK-n testnevelő-edző szakon, ezt követően a PTE-SZESZI gyógymasszőr szakkal egészítettem ki a tanulmányaimat és váltam teljeskörű szakemberré a sport és egészség terén. Vízitúra vezető képzettséggel rendelkezem.

Azóta aktívan dolgozom az egészséges életre vágyó hétköznapi emberekkel és a sportéletben kezdőktől az olimpikonokig. Számtalan sportot kipróbáltam, jelenleg is aktívan kerékpározom, futok illetve evezek (SUP). A suppal pár éve ismerkedtem meg, szerelem volt első evezésre! Tetőtől talpig megmozgat, lehet jókat tempózni, mindemellett néha elég egy kellemes, könnyed cirkálás-kirándulás a kikapcsolódás jegyében.

Az Old Lake SUP egy közös vállalkozás a kedvesemmel, egy fantasztikus lehetőség hogy a víz és természet szerelmesei közelebb kerüljenek a természethez és önmagukhoz, alkalom a testi-lelki egyensúly visszaszerzésére és megtartására.

Mindebben igyekszem az emberek segítségére lenni a sport és egészségügyi szakképesítéseim és tapasztalataim legjobbját nyújtva.

Back To Top