skip to Main Content
(30) 211-3497 info@oldlakesup.hu 2890 Tata, Tópart sétány 13.

Együtt mindenhová!

Az Öreg-tó közepére is!

Az állószörf azért is nagyszerű sport, mert együtt végezheted a kutyáddal. A tapasztalat azt mutatja, hogy a legtöbb kutya imádja! Ha nem irtózik a víztől, akkor biztosan gyorsan rákap a SUP életérzésre, pláne ha egy kis jutifalattal is rásegítünk.

Ismerünk olyan kutyust is aki már első alkalommal teljesen magától felmászott a deszkára, pedig a vizet egyébként nem szereti, a SUP-ot viszont mégis. Kölcsönzőnkben fajtától és mérettől függetlenül szívesen látunk minden négylábút!

Ezeket hozd magaddal a kutyáddal való evezéshez:

Érvényes oltási könyv
Jutalomfalatok vagy a kutyus kedvenc játéka
Hám vagy kutya mentőmellény
A kutyád

Ha igazán felkészülten szeretnél érkezni, olvasd el cikkünket is a témában. Kérjük  kutyás evezéshez előre jelentkezzetek be és bejelentkezéskor jelezzétek, hogy kutyával jönnétek evezni. Kutyás deszkáink csak korlátozott számban állnak rendelkezésre!

Evezz a kutyáddal!
SUP DOG
4.500 Ft
  • 1 óra SUP a kutyáddal
  • Teljes körű oktatás  (Az oktatás időtartama nem számít bele a kölcsönzési időbe!)
  • Teljes felszerelés biztosítása (Deszka, evező, mentőmellény, szörfpóráz)
  • Vízálló telefontok
  • Vízálló óra
  • Igény esetén csomagmegőrzés
Gyakori kérdések:

A kutyám nem tud úszni/nem szereti a vizet, attól még hozhatom?

Ha a kutyád nem tud úszni vagy irtózik a víztől, akkor nem javasoljuk a kutyás evezést. Mindenképp próbáld először a vízhez szoktatni!

Van előfeltétele a kutyás evezésnek?

A kutyád fogadjon szót neked. Ha az olyan alap engedelmességi feladatok, mint az ül, fekszik, marad sem mennek, akkor jó eséllyel a kutyás evezésetek kudarcba fog fulladni.

Mennyi idő alatt szokja meg egy kutya a SUP-ot?

Ez kutyusonként eltérő lehet, vannak kutyák, akik pár perc alatt ráéreznek a dologra, másoknak több időbe telik. Jellemzően azokban az esetekben, ahol szoros kapcsolat, bizalmi viszony van kutya és a gazdája között, sokkal gyorsabban megy a deszkához szoktatás.

Nem árthat a kutyámnak a deszkán való állás?

Épp ellenkezőleg, rehabilitációs jelleggel is használható a SUP, pl. ha a kutyád már öregszik, nem bírja úgy a strapát és szeretnéd kímélni az ízületeit. Ugyanolyan pozitív hatásai vannak a kutyádra, mint rád!

Adjak előtte enni a kutyámnak?

Az evezés előtt néhány órával már semmiképp ne egyen a kutyus! Egyrészt könnyebben motiválható a jutalomfalatokkal ha éhes, továbbá nem fogja kidobni a taccsot az instabil felület miatt.

SUP túránk Sanyi a #SUPdog szemszögéből
Back To Top