skip to Main Content
+36 30 594 0700 info@oldlakesup.hu Tata, Tópart sétány 13.

Naplementés Öreg-tó kerülő túra (2-2,5 óra)

Maximális relax!

Gyere és légy részese egy csodálatos élménynek tatai Öreg tavon egy csoportos SUP túra keretén belül. Evezzünk együtt ezen a lenyűgöző tavon és nézzük együtt a lélegzetelállító naplementét. A lenti képek magukért beszélnek, nem véletlen, hogy ez a legnépszerűbb szolgáltatásunk! A naplementekor csodálatos fotókat készítünk, melyeket a túra után meg is osztunk veled! Íme egy kis ízelítő:

Naplementés SUP minitúra a vadregényes tófarokba (1,5 óra)

Nyugi, mi ezt is kimaxoljuk!

Fedezd fel az Öreg-tó vadregényes tájait! Csodálatos természeti szépségeket és varázslatos állatvilágot rejt az Öreg-tó vége, ahol többek között egy eldugott kis öböl és a tavat tápláló Által-ér befolyása is megtalálható. Ha nem vagy időmilliomos de azért eveznél egy kicsit jó társaságban, akkor ezt neked találták ki!

Napindító vagy napfelkeltés SUP minitúra a Tatai várhoz (1,5 óra)

Hogy jól induljon a napod!

Hajnali csend, gőzölgő víztükör, a Gerecse dombjai mögül felbukkanó felkelő nap, mely beragyogja a Tatai várat… még az éjjeli baglyoknak is érdemes legalább egyszer hajnalban felkelni, hogy átéljék ezt a csodálatos élményt! Egy ilyen napindító után biztosan mosolyogva töltöd az egész napot! Ráadásul ilyenkor garantált a nyugodt vízfelület, így a félénkebbek is nagyobb biztonsággal állhatnak deszkára.

SUP túra a Neszmélyi Hajóskanzen vadregényes környékén (2-2,5 óra)

Fedezd fel az egyik legszebb Duna-holtágat!

Megcsodáljuk a skanzennél álló hajókat, beevezünk az eldugott zeg-zugokba, melyek a reggeli napsütésben páratlan látványt nyújtanak. Végigevezünk a Felső-sziget mentén, majd tovább a Radványi-sziget felé vezető kőszórás mellett, innen csodás kilátás nyílik a Duna főágára. Ha az időnk engedi, a Radványi-szigetet is megnézzük testközelből, majd visszaevezünk a hajóskanzenhez.

Általános tudnivalók a túráinkról
Előfeltétel

A részvételhez úszni tudás szükséges. A legtöbb túra rövid SUP oktatással indul, így azok is jelentkezhetnek, akik még soha nem álltak a deszkán. Túra közben is folyamatosan adjuk a segítő instrukciókat! A túrák csak megfelelő időjárási körülmények esetén indulnak el!

Értesülés a túrákról

Az aktuális túráinkat eseménynaptárunkban valamint Facebook oldalunkon eseményként tesszük közzé. Az aktuális eseményeinket az eseménynaptár menüben kukkanthatjátok meg. Telefonon és e-mailben is lehet érdeklődni a tervezett túráinkról!

Jelentkezés a túrára

A túrákon való részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött! Facebook Messengeren és e-mailben tudtok jelentkezni. A túrák minimum 3 fő (nem saját deszkás) részvételével indulnak el. Egy deszkán ketten is evezhettek, de ezt kérjük minden esetben jelezzétek előre!

Naplementés SUP túrák az Öreg-tavon
Gyakori kérdések:

Még soha nem SUP-oztam, mehetek a túrára?

Igen, amennyiben nem csak haladóknak van meghirdetve, ezt az adott túra leírásában jelezzük! A legtöbb túránk rövid SUP oktatással indul, tehát azok is nyugodtan jelentkezhetnek, akik még soha nem álltak a deszkán.

Mit vigyek magammal a túrára?

Fényvédő krémet, szúnyogriasztót, napszemüveget, fürdőruhát, törölközőt, INNIVALÓT. Ha van nálatok csomag, azt zárható raktárban el tudjuk helyezni a túra idejére.

Vihetem a kutyám is túrázni?

Amennyiben gyakorlott SUP-os kutyusról van szó és úgy gondolod kibír 2-2,5 órát nyugodtan, hozhatod, de ebben az esetben 1.000 Ft felárat számítunk fel. Minden esetben előre kell jelezni, ha hoznád a kutyádat is.

Saját SUP deszkával is részt vehetek a túrán?

Igen, saját deszkával a részvételi díj 1,5 órás túra esetén 3.000 Ft, 2-2,5 órás túra esetén 4.000 Ft. Aki tőlünk/általunk vásárolt saját felszerelést, annak ingyenes.

Back To Top