skip to Main Content
+36 30 594 0700 info@oldlakesup.hu Tata, Tópart sétány 13.

Csokorba szedtük neked a szolgáltatásainkat, hogy könnyedén el tudj igazodni a lehetőségeken. A szolgáltatások igénybevételéhez alá kell írnod egy bérleti szerződést, melyhez be kell mutatnod egy személyazonosító okmányodat (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány). Reméljük hamarosan találkozunk!

Kölcsönzés

Kölcsönzés

Még soha nem próbáltad a SUP-ot és kétségeid vannak? Nálunk akár fél órára is bérelhetsz! Sőt, ha 15 perc után úgy érzed, hogy ez nem neked való, visszakapod a vásárlásod árát. Nincs kockázat! Gyere, evezz velünk…

Oktatás

Oktatás

Gondoskodunk róla, hogy kétségek és félelmek nélkül szállj vízre! Ingyenesen megismertetjük veled az állva evezés alapjait, hogy magabiztosan és biztonsággal állhass a deszkára. Eddig mindenkinek sikerült!

Túrák
Túrák

Légy részese egy csodálatos élménynek tatai Öreg-tavon egy csoportos naplementés vagy napfelkeltés SUP túra keretén belül. Evezzünk együtt ezen a gyönyörű tavon és nézzük együtt ezeket a lélegzetelállító természeti jelenségeket! Ez a legnépszerűbb szolgáltatásunk!

Csapatépítők
Csapatépítők

A SUP csapatban a legjobb! Ha az állószörföt választjátok akkor elmondhatjátok, hogy ha nem is egy hajóban, de egy SUP deszkán eveztek, ami valljuk be sokkal menőbb. Ráadásul a tópart legjobb éttermének teraszán van a bázisunk. Minden adott a szuper élményhez!

SUP Dog
SUP dog

Együtt mindenhová! Az Öreg-tó közepére is! Az állószörf azért is nagyszerű sport, mert együtt végezheted a kutyáddal. A tapasztalat azt mutatja, hogy a legtöbb kutya imádja! Ha nem irtózik a víztől, akkor biztosan gyorsan rákap a SUP életérzésre.

SUP Jóga
SUP jóga

Add át magad a víznek és kerülj egyensúlyba mind testben mind lélekben rendszeres SUP jóga óráinkon! A SUP jóga világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem ok nélkül. Számos jótékony hatása van és sok szempontból többet is nyújt, mint az egyszerű jóga.

SUP Bérlet
SUP bérlet

SUPfüggővé váltál? Szereted halmozni az élvezeteket? Órákat töltenél a természetben? Igazi felfedező egyéniség vagy? Akkor a bérlet konstrukciónkat neked találtuk ki! Ár-érték arányban verhetetlen ráadásul az egész szezonban felhasználható.

SUP Ajándékutalvány
SUP ajándékutalvány

Nem tudod mit ajándékozz? Unod a sablonos ajándékokat? Ajándékozz SUP élményt! Ajándékutalványunk személyre szól, tetszőleges köszöntő szöveget is írhatsz rá. Bárkinek is szánod, garantált lesz az öröme!

Hasznos információk

Fizetési lehetőségek

Készpénzes fizetés

A helyszínen készpénzzel is tudtok fizetni.

Helyszíni bankkártyás fizetés

Bázisunkon bankkártyás fizetésre is van lehetőség.

Átutalás

Vásárlásod előre utalással is rendezheted.

Back To Top